“ Het boek van Julia Kristeva, 'Strangers to Ourselves' inspireerde mij. Door de ander, de vreemdeling, te leren kennen ontdek je meer over wie je zelf bent. Ben nieuwsgierig naar dat wat je vreemd of onbekend is. ”

Wie?

Ik ben Michel Visser en woon sinds een paar jaar in Baarn. Zowel privé als in mijn werkende leven zet ik mij graag in voor mens en samenleving. Ik ben opgeleid als acteur aan de toneelschool in Arnhem. In het theater breng je mensen samen door verhalen te vertellen en hen soms een spiegel voor te houden. Ruim vijf jaar geleden heb ik als ondernemer een start-up opgezet om lokaal kennis te delen en ben ik een van de mede-oprichters geweest van ShareNL, de koepelorganisatie voor de Nederlandse deeleconomie. Afgelopen jaar werkte ik voor de provincie Flevoland als adviseur circulaire economie. Dit jaar ben ik weer terug mijn passie voor lokaal en stuur ik Nederland aan voor de buurtapp Nextdoor. Als hobby heb ik mij jaren lang ingezet als vrijwilliger voor Scouting en nog steeds ga ik in mijn vrije tijd graag de natuur in om te hiken en kamperen. 

In het bestuur

In het bestuur zet ik mij in voor de nieuwe afdelingsvisie. Dit doe ik onder andere door het organiseren van de Politieke Cafe's.