Over mij

Ik ben Heidi van Otten en woon met mijn vriend, twee kinderen en onze hond en kater met veel plezier in het groene Baarn. De afgelopen jaren heb ik het raadslidmaatschap gecombineerd met een baan als beleidsadviseur energietransitie. In mijn vrije tijd wandel ik graag en ben dan ook regelmatig te vinden in de bossen rond Baarn en Lage Vuursche. 

Op de lijst van GroenLinks

Groen en Links zijn twee begrippen die voor mij onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. We kunnen alleen beter voor onze aarde zorgen als we ook beter zorgen voor elkaar. Mensen die op een bestaansminimum leven, zijn vaak niet in staat groenere keuzes te maken. En de gevolgen van klimaatverandering zijn het eerste merkbaar in landen die het economisch toch al zwaar hebben. Daarom vind ik het belangrijk om duurzaam en sociaal in samenhang te beschouwen. 

Belangrijke onderwerpen

De polarisatie in zowel de samenleving als de politiek baart mij zorgen. Ik probeer zaken vanuit een oprechte interesse te benaderen en in dialoog te blijven, ook met anders denkenden. Zodra het gaat over intolerantie en uitsluiting stopt voor mij het gesprek. De politiek heeft voor mij ook een voorbeeldfunctie op dat vlak. 

In Baarn

Baarn is een gemeente met veel groen. Nog wel, want dit staat aan alle kanten onder druk. Laten we Baarn de komende jaren groener maken en ons bestaande groen koesteren.