Over mij

Ik ben Kimberley Onkels (1989), trotse moeder van een dochter. Al mijn hele leven woon ik met veel plezier in het mooie groene Baarn. Ik voel mij hier thuis en ik wil eraan bijdragen dat andere inwoners zich ook thuis voelen in Baarn.

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn dochter of vriendinnen. Mijn grootste hobby is paardrijden, maar ik sport ook graag. Ik vind het leuk om een musical te bezoeken. Verder heb ik interesse in wet- en regelgeving, educatie, psychologie en geschiedenis.

Actief bij GroenLinks

Op het Griftland College is tijdens de lessen maatschappijleer en geschiedenis mijn interesse in de politiek ontstaan. De gesprekken met verschillende leden van GroenLinks bevestigden mijn keuze voor deze partij. Naar aanleiding van deze gesprekken ben ik secretaris van het afdelingsbestuur geworden.

GroenLinks is een betrokken partij en stelt het belang van de inwoners voorop. Iets voor een ander kunnen betekenen vind ik belangrijk. Het geeft mij voldoening als ik iemand kan helpen, op welke manier dan ook.

Belangrijke onderwerpen

Eerlijk delen, voldoende betaalbare woningen en voor ieder kind passend onderwijs zijn de speerpunten waar ik mij voor wil inzetten.

Onderwijs gaat mij aan het hart, omdat alle kinderen, met welke achtergrond dan ook, recht hebben op gedegen en motiverend onderwijs, zodat ieder kind gelijke kansen heeft in diens verdere leven. Ook is het van belang dat jongeren en mensen met middeninkomens hier fijn kunnen wonen.

GroenLinks maakt zich sterk voor meer betaalbare woningen. Uiteraard wil ik als alleenstaande moeder mij hier hard voor maken. Daarnaast vind ik het behouden van de natuur in en rondom Baarn erg belangrijk.

In Baarn

Het mooie aan Baarn vind ik de dorpse sfeer met de voorzieningen die voor iedereen toegankelijk zijn, zoals de mooie sportvelden, de zwembaden en de activiteiten die voor iedere inwoner van Baarn georganiseerd worden, bijvoorbeeld het Culturele Festival.