De gemeenteraadsverkiezingen zijn achter de rug. GroenLinks Baarn heeft er een zetel bij gekregen. Nog meer mensen hebben zich achter onze beweging geschaard, een beweging die met de slogan ‘Menselijk, eerlijk, duurzaam’ de verkiezingen is ingegaan. We zijn daar ontzettend blij mee.

De komende vier jaar gaan we werken aan de uitvoering van het verkiezingsprogramma. We willen samen met de inwoners van Baarn en Eemnes de plannen voor duurzame, sociale en inclusieve gemeenten vormgeven. Meer dan ooit is de urgentie om die plannen te realiseren groot: het kan en moet nú gebeuren.

Door verschillende wisselingen binnen de afdeling zijn we op zoek naar versterking van het bestuur. Het bestuur vormt de schakel tussen de vertegenwoordigers in de gemeenteraad van Baarn en de inwoners. Het inspireert de raadsleden en vormt de spil tussen leden en sympathisanten, de raadsfractie en de samenleving.

Heb je interesse om als bestuurslid mee te bouwen aan onze actieve en groeiende beweging? Je kunt je interesse kenbaar maken en meer informatie opvragen door een mailtje te sturen naar bestuur@groenlinksbaarn.nl t.a.v. Michel Visser (afdelingsvoorzitter). Doe dat liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk 13 mei. Tijdens de ledenvergadering in juni worden de nieuwe bestuursleden benoemd.