Lijkt het je leuk om in gesprek te gaan met Baarnaars over je GroenLinkse idealen en over zaken die zij belangrijk vinden of hen dwars zitten? Dat treft, want we zoeken een heleboel enthousiaste vrijwilligers die mee willen doen met onze huis-aan-huis campagne. Het maakt niet uit of je wel of geen lid bent van onze partij.

Op een aantal zaterdagen voor de gemeenteraadsverkiezingen willen we in groepjes de wijken in en de deuren langsgaan. Zo’n straatcampagne is een goed middel om onze potentiële kiezers te bereiken en met ze in gesprek te komen. Onze ervaring van voorgaande huis-aan-huis-campagnes is dat veel inwoners het positief waarderen dat we de moeite nemen om bij ze langs te komen.

Als corona geen roet in het eten gooit, gaan we lopen op vier zaterdagen: 19 en 26 februari, en op 5 en 12 maart. Ook als je niet al deze zaterdagen mee wilt of kunt lopen ben je van harte welkom om mee te doen op de data waarop je wel kunt! Je kunt je aanmelden bij Wim Genuit, wim.genuit@xs4all.nl, mob. 0630093366.