“ Voor mij draait het altijd om mensen helpen. Daarnaast geloof ik in de kracht van mensen om samen zaken voor elkaar te krijgen die ze belangrijk vinden. ”

Wie?

Ik ben Allal Ennahachi (1968). Samen met mijn vrouw Jamila Ennahachi en mijn drie dochters genaamd Teurea, Btissame en Chaimae woon ik in de Vogelbuurt aan de Kluutstraat. In het dagelijks leven organiseer ik veel activiteiten in Baarn voor jongeren zoals voetballen, taalcursussen en ontmoetingsdagen. En ben ik actief als raadslid voor GroenLinks.

In de gemeenteraad

GroenLinks wil dat mensen kunnen wonen in een prettige omgeving en daar willen wij ons voor inzetten. Daar zijn soms kleine stappen voor nodig en soms grote veranderingen.

In de vorige periode heeft GroenLinks in Baarn belangrijke zaken op de agenda gezet, zoals de kwaliteit van de openbare weg, groen en duurzaamheid, de schuldhulpverlening, betaalbare woningen en de derde BOA. Er is de komende jaren nog veel te doen. Zo zullen er de komende raadsperiode belangrijke beslissingen worden genomen in het welzijnsdossier. Ook wil ik dat Baarn koplopergemeente wordt op gebieden als duurzaamheid, wijken- en dorpenbeleid en cultuureducatie.

Portefeuilles

  • Eerlijk delen
  • Menselijke zorg
  • Onderwijs
  • Veiligheid